5 presenttips nyblivna föräldrar kommer uppskatta

5 presenttips nyblivna föräldrar kommer uppskatta

När en familj välkomnar hem en ny familjemedlem kommer gäster oftast med presenter till barnet. Även om en gest som denna uppskattas, kommer de nyblivna föräldrar att bli extra berörda av en gåva som är avsedd just för dem. Föräldrarna är inte bara extremt utmattade, de anpassar sig till en helt ny livsstil som kan vara kämpigt i början. Satsa på att köpa något annorlunda som kan stötta dem i vardagen och vara en hjälpande hand. Här kommer 5 unika idéer som de nya föräldrarna verkligen uppskattar och kommer komma ihåg.


#1 Mat prenumeration:
Att äta hemmalagad middag som nybliven förälder är en gåva! Det ger inte bara näring åt de hungriga och sömniga föräldrarna, det tar också bort stressen med att komma på och veckohandla - att istället få ta en tupplur extra, är guld värt. Att lämna en måltid utanför dörren eller skicka ett presentkort för matleverans kommer att bli väldigt uppskattat av dem nyblivna föräldrarna. Ett sätt att göra det lite mer långvarigt är att köpa ett abonnemang för leverans av måltidspaket. Dessutom kommer de att tänka på dig varje gång de gör det! 


#2 Sockerleverans
Nätterna är långa när man är nybliven förälder. Ett sätt att ge dem en liten skjuts är att skicka några smaskiga efterrätter efter middagen direkt till deras dörr. Om du inte är i närheten kan du beställa från ett lokalt bageri eller hitta en godisbutik på en matleveransapp. De kommer att vara tacksamma för din läckra och omtänksamma gest!


#3 Mysigt Loungewear
Chansen är stor att alla nya kläder i huset tillhör bebisen. Därför blir det extra minnesvärt att få ett nytt bekvämt set som nybliven förälder. Medan de viker ytterligare ett lass babytvätt, kommer de att uppskatta att du valde ut något bara för dem. 


#4 Unna dem lite lyx 
Föräldrar får vanligtvis presenter som gör barnets ankomst till världen mer bekvämt, allt från kläder till saker till barnrummet. Vad de sällan får är något för att unna sig själv lite lyx i vardagen. Samtidigt som de lär känna sin nya medlem, funderar nyblivna mammor även på hur de kan återhämta sig fysiskt efter förlossningen. Ett vårdpaket efter förlossningen ger den nyblivna mamman vad hon behöver för att ta hand om sig själv efter att barnet har fötts samtidigt som det visar att du verkligen bryr dig om hennes välbefinnande. Självklart kunde vi inte lämna oss själva från listan! En postpartum eller unna dig box kommer att få den nya mamman att känna sig extra stöttad när hon påbörjar moderskapets resa.

 

#5 Städservice

Det finns inget bättre än ett nystädat hem! Ta bort en stor börda från nyblivna föräldrar genom att ge dem gåvan med städtjänster.

Allt de behöver göra är att ringa för att ordna dagen och sedan luta sig tillbaka och njuta av ett rent hem. De kan ta en liten promenad i parken och komma tillbaka till ett rent och fräscht doftande hem. 

Tillbaka till blogg